Espectacles per escoles bressol i cicle infantil

Espectacles per escoles bressol i cicle infantil

cartell Núvols Sala FènixLa petita malumaluga és una companyia professional especialitzada en espectacles per a nadons i primera infància.

Oferim espectacles itinerants per poder transportar a escoles bressol i infantils. Són espectacles que han girat pel circuït de teatres professionals, per biblioteques, ludoteques i escoles.

Les nostres propostes:

*Núvols
Descarregar dossier

*Els músics de Bremen
Descarregar dossier

*30 elefants sota un paraigües
Descarregar dossier

Filosofia

Apostem per espectacles respectuosos, llenguatges no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies.

Experiència pedagògica i artística

Els seus directors tenen una llarga experiència en el camp pedagògic.

Treballen amb institucions de renom: Conservatori Superior del Liceu, Royal Academy of Dance (Londres), LCCM (Londres), Institut del Teatre. Fan cursos de música per a nadons i han treballat exhaustivament en el camp artístic de l’educació infantil.

Col.laboren habitualment amb projectes que investiguen noves formes educatives i pedagògiques (centres d’educació viva, pedagogia lliure,…) I tenen una llarga experiència liderant sessions amb tambors de team building i drum circles pel sector corporatiu i educatiu.

En el camp interpretatiu han treballat en alguns dels teatres de més prestigi internacional: Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba), Sadlers Wells (Regne Unit), Teatre del Liceu (Barcelona), Mercat de les Flors,… i col.laborat amb grups i companyies de teatre i dansa: Hofesh Shechter, Theater O, Estopa, Nats Nus, El petit liceu, Pepe Hevia, Buissonière,…


cartell Núvols Sala Fènix

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.