Eva Vilamitjana

BIO

Eva Vilamitjana. Ballarina, coreògrafa. Diplomada a l’ Escola Superior de Dansa i Coreografia Institut del Teatre (Barcelona).

Ha estat becada per: International Tanzwochen Wien 1992, 1993. Nikolais Louis Dance Lab 1994, (Nova York).

Rep el Premi Ballarina Excel.lent al “Certamen Coreográfico de Madrid” 1993. Tercer Premi “Premi Nacional de Dansa Ricard Moragas” 1992. Primer Premi “Premi Nacional de Dansa Ricard Moragas” 1993. Primer Premi “Certamen Coreográfico de Madrid” 1993. Primer Premi “Premio Nacional de Danza” 1996. Primer Premi “Certamen Coreográfico de Maspalomas” 2000. Edinbourg Festival 2000 Total Theatre Award Winners 2000.

Com a ballarina treballa per la companyia de dansa TrànsitCia Pepe Hevia,Cia. Nats Nus, Cia. Petit Liceu (Barcelona), companyia de dansa-teatre Cia. Buissonnière (Lausanne), companyia de teatre físic Theater O (Londres), Cia Paul en Menno de Nooijer (Holanda). Ha actuat en gires nacionals i internacionals per Europa, Carib, Amèrica del Nord i del Sud i en alguns dels principals teatres i auditoris de l’escena internacional: Barbican (Londres), Teatro Karl Marx (L’Havana), Teatro Arriaga (Bilbao) Teatre RomeaMercat de les FlorsGran Teatre del Liceu

Com a assistent de direcció ha treballat a “Ruleta, ópera para un fin de siglo” i ”L’elisir d’amore” de Gaetano Donizetti.

Com a coreògrafa ha treballat per la Cia. Teather O a “Three Dark Tales”, “The Argument”, ”The Austronaut”, “Delirum”. Cia. Entre Tres “Quasi pesa”. Cia. Eva Vilamitjana “Iaxia Re”, “Desmai” i la comèdia musical “Voyage”.

Ha impartit classes de dansa a l’Institut del Teatre, Cia Buissonnière (Lausanne) i  Cia Theater O (Londres).

La petita malumaluga

Direcció

Ballarins

Musics

Back to top

Submit your Feedback

      Sending...
x