Albert Vilà

BIO

Albert Vilà és llicenciat per la universitat de Berklee College of Music (Boston, Estats Units) i l’ESMUC, diplomat a Musicians Institute (Londres, Regne Unit) i en procés d’obtenir el títol de Doctor per la Universitat de Barcelona..

Com a intèrpret ha col.laborat amb grups i artistes de diversos continents: Modern Romance  (banda sonora Shrek), Chi 2 (Moby), Estopa, Juanito Makandé, Alec Dankworth Spanish Accents, Lluís Coloma Trío, Mezcla de Londres, i amb alguns dels percussionistes més reconeguts dels nostres temps Giovanni Hidalgo, Dave Weckl, Luis Conte.

En el camp de la dansa i el teatre ha estat compositor i/o intèrpret amb Hofesh Shechter Dance Company, Flamenco entre tres, cia. Eva Vilamitjana, Alkora i Malumaluga.

En l’àrea docent ha ensenyat, dirigit i creat els programes pedagògics dels departaments de percussió de mà del ConservatoriSuperior del Liceu de Barcelona, London Center of Contemporary Music (Regne Unit) i L’Aula (escola associada a Berklee College of Music). Ha escrit articles pedagògics mensuals a la revista Drummer (Regne Unit)

També ha impartit classes de composició i arranjaments en la Universitat Autònoma de Barcelona i a LCCM (Regne Unit) i classes per a ballarins a la Royal Academy of Dance (Regne Unit).

Des del 2005 col.labora amb Percussity dissenyant i liderant tallers de coaching i team building per tota Europa.

La petita malumaluga

Direcció

Ballarins

Musics

Back to top

Submit your Feedback

      Sending...
x